Apparaten en accessoires
250 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1061 kJ /
254 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min